BMW 750Li

Завършена луксозна атмосфера: Executive Lounge, Touch Command

Ненадминат е и комфортът на возене в задната част на моделите BMW 750Li xDrive, BMW 740Li, BMW 730Ld и BMW 730Ld xDrive с опцията Executive Lounge, която дава нова дефиниция на индивидуалната атмосфера в автомобил от луксозния сегмент. Този пакет оборудване включва и четиризонова автоматична климатична инсталация, комфортни седалки с електрическо регулиране и масажна функция отзад, както и активна вентилация на всички седалки и опциите Executive Lounge Seating, Executive Lounge задна конзола и развлекателна система за задните места Experience включително BMW Touch Command.

За пръв път масажната функция е разширена с програмата Vitality, която позволява на пътниците отзад активна тренировка на тялото за възстановяване. Опцията Executive Lounge Seating повишава комфорта на мястото зад седалката на пътника до водача, която може да бъде изместена с допълнителни 90 мм напред, а в облегалката й може да бъде интегрирана електрически задвижвана опора за краката. Освен това чрез особено силно наклоняващата се хоризонтално облегалка на седалката пътникът може да заеме екстремно спокойна позиция на седене.
В Executive Lounge задната конзола са разположени сгъваема масичка, допълнителни поставки за напитки, както и Touch Command. Мобилният 7-инчов таблет позволява управлението на Infotainment и комфортните функции на новия BMW Серия 7 и от задната част, като освен това може да бъде ползван и за възпроизвеждане на аудио- и видеофайлове, като игрална конзола или за сърфиране в интернет.

Коментара

коментара

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error

Хареса ли ви престоя тук? Споделете го с приятели: